Home » Een nieuw avontuur!

Een nieuw avontuur!

Gepubliceerd op 30 mei 2018 om 19:20

Mijn allereerste blogpost, eindelijk! De afgelopen tijd heb ik vol enthousiasme mogen werken aan mijn website en nu kan ik eindelijk gaan beginnen met bloggen.

 

Het idee van een interieurblog kwam eigenlijk best wel spontaan. Van de een op de andere dag was het idee daar en binnen 10 minuten had ik een naam. Omdat ik niet kon wachten met het bloggen, heb ik eerst mijn social mediakanalen opgezet. Op Instagram ben ik al redelijk actief bezig met het creëren van leuke content. En vanaf heden dus ook op mijn eigen blog!

 

Ik ben dol op interieur en alles wat daarmee te maken heeft. Ik kan urenlang kijken naar de mooiste plaatjes op Pinterest. Ook shoppen is een grote verslaving. Omdat ik nog bij mijn ouders woon, had ik vroeger alleen iets over mijn eigen kamer te zeggen. Totdat mijn ouders hadden bedacht dat we de huiskamer gingen verbouwen. Dit hebben we in de winter van 2016 gedaan. We zijn met z’n 3en flink aan de slag gegaan en ik vond het heerlijk om samen met m’n moeder te shoppen voor interieurspullen. Na de huiskamer verbouwing hebben we een inloopkamer gemaakt en ook heb ik mijn eigen kamer flink onder handen genomen.

 

Ik hoop dat jullie benieuwd zijn naar wat er allemaal nog komen gaat. DIY’s, trends, tips, interieur inspiratie en nog veel meer!

 

Wat zouden jullie graag voor blogartikelen willen zien? Let me know!

 

Liefs,

Nikki


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.