Home » Mijn 5 favoriete interieur-Instagrammers!

Mijn 5 favoriete interieur-Instagrammers!

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 om 15:09

Voordat ik begon met mijn blog was ik al actief op Instagram. Ik kwam in een nieuwe verslaving terecht; interieur Instagram. Ik begon met het delen van foto’s van ons eigen interieur en kreeg er steeds meer volgers bij. Al die volgers bestonden uit andere interieur instagrammers. Ik verdiepte me in dit Instagram-wereldje en werd meteen verliefd. Ondertussen volg ik al flink wat andere interieur Instagrammers en in dit blogartikel laat ik je mijn 5 favoriete interieur Instagrammers van dit moment zien!

 

@casadierickx

Wauw wat een gaaf huis heeft Nienke zeg! En wat een mooie foto’s maakt ze! In december 2017 tekende ze voor haar nieuwe huis en in maart 2018 konden we de verbouwing volgen op haar Instagram. En kijk eens wat voor prachtig paleis ze ervan heeft gemaakt!

Ik ben vooral heel erg fan van de prachtige tegelmuur in de keuken!

@thuisbijsabrina

Oké, de Instagramfeed van Sabrina is toch om door een ringetje te halen?!

Haar huis is echt op en top ingericht. Ik volg Sabrina al een tijdje en ik doe altijd zoveel inspiratie op! Ik ben fan van een zwart-wit interieur, dus dit interieur is echt één van mijn favorieten!

@sweet.vs.home

Het interieur van @sweet.vs.home vind ik een echte inspiratie. Al ruim een jaar deelt ze de mooiste kiekjes van haar interieur op Instagram.

Een aanrader voor als je een interieur zoekt met lekker veel groen, I like!

@home_anitaaaa

Anita heeft echt een prachtig en gezellig huis. Op haar Instagramfeed voel je de sfeer en de warmte heel goed en dat is natuurlijk het belangrijkste van een mooi interieur! Must-follow dus!

@huisjevanmelissa

Melissa woont in een prachtig nieuwbouwhuis en is een kei in het stylen van accessoires. Melissa is een mommy to be, want in februari 2019 krijgt ze haar eerste kindje!

Daar hoort natuurlijk een perfect ingerichte babykamer bij en ik weet zeker dat dat bij Melissa helemaal goed gaat komen!

Welke feed is jouw favoriet?

 

Neem je ook een kijkje op mijn Instagram? See you there!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Robin
9 maanden geleden

Mijn favoriet is die van @casadierickx ! Prachtig

Marina
9 maanden geleden

Ik vind @casadierickx erg mooi

beautyandlifebycecilia
9 maanden geleden

Wauw wat een mooie feeds allemaal ik vind de eerste het mooi met de houttinten erin

Inge
9 maanden geleden

Ik ben bezig met de herinrichting van mijn interieur. Leuk om wat ideeën op te doen.

Felice Veenman
9 maanden geleden

eerlijk gezegd: Instagram is een van de sociale media waar ik helemaal niks mee heb...ik word doodmoe van die perfecte plaatjes...ligt net zoveel aan mij als aan Instagramm hoor...

Miss Elli
9 maanden geleden

Hi Nik, ik kan niet zeggen dat ik een favoriet heb. Bij elke feed denk ik 'oh dat is leuk' 'oh maar die is ook mooi' ... Ik ben een slechte beslisser blijkbaar 😉
Maar dit zijn zéker leuke feeds om inspiratie op te doen!

nicole orriens
9 maanden geleden

Ik heb wat minder met Instagram, dus ik kan helaas geen favoriete feed noemen. Maar de feeds die je noemt in je post zien er zeker mooi uit.

Frederique
9 maanden geleden

Ik volg eigenlijk geen interieurinstagrammer maar meer kunstaccounts behalve eentje: @beataheuman - helemaal mijn ding met al die kleuren

Amina
9 maanden geleden

Zo dan, ik ben Thuis bij Sabrina meteen gaan volgen! Wat mooi! Leuk overzicht! En hoe heb je de Insta foto's zo mooi in die collages gekregen? Love it!

Daniella
9 maanden geleden

Wat een mooie feeds! Als ik moest kiezen dan zou ik voor het stijl van sabrina gaan. Helemaal mijn ding!

Bas
9 maanden geleden

Leuke tips heb je samengevat! Ik vind @casadierickx erg mooi...

Danielle
9 maanden geleden

Leuk om bij anderen mensen te zien hoe hun inrichting is! Valt me wel op dat de feeds op het eerste gezicht redelijk op elkaar lijken. Ik vind ze allemaal mooi, maar ik heb met twee jonge kids niet de illusie dat mijn huis ook maar in de buurt van zoiets zal komen ;)