Home » Over mij

OVER MIJ

Hi & welkom op mijn blog. Leuk dat je even komt kijken wie ik ben en wat ik doe!

 

Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Nikki en ik hou van 2 dingen; interieur en social media. Deze twee dingen heb ik gecombineerd en samengevoegd tot Interior by Nik. 

Ik ben in februari 2018 begonnen op Instagram. Daar plaats ik regelmatig mooie kiekjes van mijn huis waar ik samen met mijn ouders woon. We wonen met z'n drietjes in een prachtig huis en we houden ervan om veel te klussen. Het is een drive-in woning wat betekend dat we op de begane grond de keuken hebben, op de eerste verdieping de huiskamer en op de 2e verdieping de slaapkamers. Aparte indeling, maar wel heel tof. 

 

Mijn liefde voor interieur is daarom ook zeker gekomen door mijn ouders. We klussen heel vaak en zijn eigenlijk altijd weer het interieur aan het veranderen. Op mijn blog laat ik jullie veel zien van al deze veranderingen, ik vertel de laatste trends en deel inspirerende plaatjes. 

 

In het dagelijkse leven ben ik Virtual Assistant. Ik heb in juni 2018 mijn eigen bedrijf opgezet: By Nik. Mijn interieurblog is eigenlijk een soort 'takje' van mijn onderneming. Met mijn blog hoop ik anderen te inspireren en te motiveren om zelf ook lekker aan de slag te gaan in het interieur! 

 

Wil je een kijkje in mijn huis? Volg mij dan op Instagram. Daar post ik een paar keer in de week kiekjes van mijn huis, mijn tuin en mijn huisdieren (want ja, zowel mijn hond als mijn kat passen perfect in mijn interieur natuurlijk). 

 

Heb je een idee, opmerking of tip? Stuur me dan een berichtje

 

Liefs,

Nikki